ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1) Πράγματι μειώνεται η κατανάλωση έως 25%;

Οπωσδήποτε, κάποια μοντέλα μπορούν θα φθάσουν αυτό το ποσοστό. Σε κάθε περίπτωση, το οδηγικό στιλ πριν την εγκατάσταση πρέπει να διατηρηθεί ίδιο και μετά, αν θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι μετρήσιμο. Η καλύτερη ομογενοποίηση του μίγματος στο θάλαμο καύσης βελτιώνει την ανάφλεξη από ενεργειακή σκοπιά. Αυξάνοντας την απόδοση με το ίδιο φορτίο, η ποσότητα του καυσίμου που θα χρειάζεται μετά την εγκατάσταση θα είναι λιγότερη κατά τουλάχιστον 15%.

2) Πόσο θα αυξηθεί η απόδοση του αυτοκινήτου μου;

Η ισχύς και η ροπή του αυτοκινήτου θα αυξηθούν κατά περισσότερο από 25% και θα είναι διαθέσιμες άμεσα με το πάτημα του πεντάλ του γκαζιού.

3) Μήπως η μονάδα σας βάζει σε κίνδυνο την αξιοπιστία του αυτοκινήτου;

Η μονάδα ελέγχου λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τα μηχανικά μέρη, όσο και για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά κυκλώματα του αυτοκινήτου. Ο κινητήρας είναι σχεδιασμένος για πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις από τις ονομαστικές και, βελτιστοποιώντας κάποιες παραμέτρους, εξακολουθεί και παραμένει εντός ορίων. Επιπλέον, η μονάδα ελέγχου έχει δικό της σύστημα προστασίας, αποτρέποντας υπερβολικά φορτία και πιθανό ρίσκο για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας.

4) Είναι δύσκολο να εγκαταστήσω την EcoMod;

Η τοποθέτηση της μονάδας είναι πολύ γρήγορη και το προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες (εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις κινητήρων που απαιτείται αφαίρεση εξαρτημάτων για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο common-rail). Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι εγκαταστάτες σε όλη τη χώρα, ώστε η τοποθέτηση να γίνει άμεσα και επαγγελματικά.

5) Μετά την εγκατάσταση, θα βγάζει το αυτοκίνητο μαύρο καπνό κατά την επιτάχυνση;

Η μονάδα ελέγχου λειτουργεί έτσι, ώστε να μην επηρεάζει τις εκπομπές ρύπων του αυτοκινήτου. Έτσι, μαύρος καπνός ή υπερβολικός όγκος σωματιδίων από την εξάτμιση αποκλείονται. Μετά την εγκατάσταση, η εκπομπή ρύπων είναι ποσοτικά ίδια με πριν.

6) Είναι καλύτερο να εγκαταστήσω μονάδα ελέγχου, από το να επαναπρογραμματίσω τον εγκέφαλο;

Οι μονάδες ελέγχου της Innovabox είναι ειδικά προγραμματισμένες και εγκαθιστώνται από επαγγελματίες μηχανικούς. Από την άλλη πλευρά, ο επαναπρογραμματισμός συνήθως γίνεται από ανειδίκευτο προσωπικό, έχοντας ως αποτέλεσμα μικρή αύξηση στην απόδοση και πιθανές μελλοντικές ζημιές στο τούρμπο ή σε άλλα εξαρτήματα του κινητήρα. Πλεονεκτήματα, όπως η ευκολία, ο μικρός χρόνος και το αναστρέψιμο της εγκατάστασης, η δυνατότητα μεταφοράς του προϊόντος σε άλλο αυτοκίνητο και το ότι θα περνάει τον τεχνικό έλεγχο με ευκολία, δεν πρέπει να παραβλέπονται.

7) Θα μου παρέχεται άμεση υποστήριξη;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς. Θα σας παρέχουμε συμβουλές για οποιαδήποτε αμφιβολία, σχετικά με την εγκατάσταση.

8) Πώς έχουν τόσο ανταγωνιστική τιμή τα προϊόντα σας;

Δεν έχουν όλες οι εταιρείες δική τους γραμμή παραγωγής. Αντίθετα, μεταπωλούν προϊόντα κατασκευασμένα εξωτερικά. Στη δική μας περίπτωση, η σχέση κατασκευαστή και καταναλωτή είναι άμεση, οπότε το κόστος δεν επιβαρύνεται από μεσάζοντες.

9) Γιατί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν παράγουν απευθείας κινητήρες με την αυξημένη αποδοτικότητα που εξασφαλίζετε εσείς;

Δυστυχώς, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι γιγαντιαίες εταιρείες με πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα στάνταρντ στην παραγωγή τους. Οι κινητήρες τους πρέπει να μπορούν να λειτουργήσουν σε πολύ διαφορετικές μεταξύ τους συνθήκες (από τον Ισημερινό έως το Βόρειο Πόλο), κάτω από τις οποίες πρέπει να μένουν εντός των ορίων της νομοθεσίας σε ό,τι αφορά στους ρύπους.

10) Η εργοστασιακή εγγύηση επηρεάζεται;

Σε καμία περίπτωση. Η εγκατάσταση χρησιμοποιεί τις εργοστασιακές φίσες και δεν αφήνει ίχνη παρέμβασης στο ηλεκτρονικό σύστημα του αυτοκινήτου, σε περίπτωση που ελεγχθεί. Τα δεδομένα που θα λάβει το διαγνωστικό μηχάνημα στο εξουσιοδοτημένο σέρβις θα είναι εντελώς φυσιολογικά, μιας και η μονάδα EcoMod δεν αφήνει τον κινητήρα να υπερβεί τα όρια που έχει θέσει ο κατασκευαστής του.

11) Χρησιμοποιείτε αυθεντικές καλωδιώσεις;

Φυσικά. Όλες οι φίσες και καλωδιώσεις μας προμηθεύονται από τους κατασκευαστές που προμηθεύουν και το εργοστάσιο συναρμολόγησης του αυτοκινήτου. Η συμβατότητα είναι 100% εγγυημένη.

12) Μπορεί η μονάδα ελέγχου να τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο;

Όλα τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο μπορούν να δεχθούν τη μονάδα της innovabox. Είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να λαμβάνει υπόψη αυτόν τον παράγοντα. Η αύξηση της απόδοσης και η μείωση της κατανάλωσης είναι ακριβώς η ίδια που θα ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου είναι εγγυημένη σε κάθε περίπτωση.

Per offrire un'esperienza di navigazione migliore, questo sito utilizza cookies, anche di terze parti. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti al loro impiego in conformità alla nostra cookie policy.