100% ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ECOMOD

Η InnovaBox σχεδιάζει και κατασκευάζει πρόσθετες μονάδες για αυτοκίνητα με κινητήρα ντίζελ με common-rail. Χάρη στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης μέσα στην εταιρεία, που αποτελείται από μια ομάδα μηχανικών σχεδιασμού, οι οποίοι συνεχώς βελτιώνουν τα προϊόντα, παρέχουμε άριστες μονάδες σε μη-απαγορευτικές τιμές.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
Η νέα γραμμή παραγωγής είναι εφοδιασμένη με την τελευταία τεχνολογία, που μας επιτρέπει να παράγουμε δεκάδες χιλιάδες αντίγραφα ηλεκτρονικών πλακετών, στα υψηλότερα στάνταρντ.

Αφού δημιουργηθεί η PCB (η μητρική πλακέτα της μονάδας) στο καλούπι, συνδέονται πάνω της τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα (μικροεπεξεργαστής, LED, πλήκτρα, δίοδοι κλπ.) με χρήση αυτοματοποιημένου εξοπλισμού, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Η κεφαλή της μηχανής αυτόματης συναρμολόγησης ελέγχει το κάθε κομμάτι χωριστά μέσω μιας κάμερας. Αν το κομμάτι παρουσιάσει την παραμικρή ανωμαλία, απορρίπτεται αμέσως. Μόλις ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση, οι ολοκληρωμένες πλακέτες αποστέλλονται για κόλληση. Το μηχάνημα υπολογίζει τη θερμοκρασία σαν συνάρτηση του χρόνου σε 4 στάδια: προθέρμανση, εμποτισμός, τοποθέτηση και ψύξη. Με αυτόν τον τρόπο οι κολλήσεις στην πλακέτα είναι άριστες και το ενδεχόμενο των ψυχρών κολλήσεων αποκλείεται.

Στη συνέχεια, οι πλακέτες βάφονται με 3 στρώματα ειδικής "αντι-τροπικής" βαφής (εξελιγμένη για στρατιωτικούς σκοπούς), που τις προστατεύουν από υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, συνθήκες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, όντας τοποθετημένες στο χώρο του κινητήρα.

Αμέσως μετά, ακολουθεί ο προγραμματισμός των καρτών μνήμης και ένας πρώτος κύκλος τεστ, ώστε να απορριφθούν όσες πλακέτες δεν συμφωνούν με τα προαπαιτούμενα στάνταρντ.

Οι πλακέτες τοποθετούνται μέσα στο εξωτερικό περίβλημα της EcoMod, κατασκευασμένο από ειδικό κράμα ψευδαργύρου, αλουμινίου και μαγνησίου (ZAMA - ελαφρύ και ανθεκτικό στη διάβρωση). Μόλις το περίβλημα κλείσει, η μονάδα είναι αδιάβροχη, αρκετά ώστε να βυθιστεί σε νερό για περισσότερο από 1 λεπτό.

Τέλος, κάθε "κουτί" περνάει από ενδελεχή έλεγχο, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, οπότε και παίρνει ένα μοναδικό barcode.

Έχοντας περάσει και το τελευταίο τεστ, η ηλεκτρονική μονάδα είναι έτοιμη προς πώληση. Με αυτόν τον τρόπο, με συνεχή φροντίδα και προσοχή σε όλα τα στάδια της παραγωγής, έχουμε να επιδείξουμε ποστοστό ελαττωματικών προϊόντων μικρότερο από 0,3% και προσφέρουμε 3ετή εγγύηση (επεκτάσιμη στα 5 έτη, μέσω on-line εγγραφής του προϊόντος), χάρη στην άριστη ποιότητα των μερών που απαρτίζουν την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου EcoMod.

Per offrire un'esperienza di navigazione migliore, questo sito utilizza cookies, anche di terze parti. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti al loro impiego in conformità alla nostra cookie policy.