ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

e1kbadeu

ceitatuvita

Όπως φαίνεται παραπάνω, η μονάδα ελέγχου EcoMod είναι πιστοποιημένη κατά CE σύμφωνα με τα πρότυπα ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας EMC EN 50498.2010.

Επίσης, είναι πιστοποιημένη κατά EMC ECE R10.04, παίρνοντας την επίσημη άδεια του Γερμανικού Υπουργείου Μεταφορών, με τον παρακάτω κωδικό:

asd

Όλες οι δοκιμές ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια του TÜV SÜD, στο Σκαρμάνιο της Ιταλίας, ώστε το προϊόν να λάβει την πιστοποίηση.

Οι δοκιμές εξασφαλίζουν ότι η μονάδα ελέγχου δεν επηρεάζεται από εξωτερικές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές και, ταυτόχρονα, ότι δεν δημιουργεί παρεμβολές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν άλλα ευαίσθητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου, όπως το ABS και το ESP.

Αυτό εγγυάται την ποιότητα της μονάδας ελέγχου μας, και την τέλεια ενσωμάτωσή της στις πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές πλακέτες.

Η EcoMod κατασκευάζεται με τη σφραγίδα ποιότητας ISO 9001:2008

isoo

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από τις δοκιμές ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια του TÜV (συμπεριλαμβανομένων δοκιμών σε ανηχωικό θάλαμο).

lab1 lab2

Per offrire un'esperienza di navigazione migliore, questo sito utilizza cookies, anche di terze parti. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti al loro impiego in conformità alla nostra cookie policy.